Wat Is Het ZelfSlank Plan Precies?

voedingsplanHet is een 100% veilig, koolhydraatarm dieet dat gemakkelijk in uw leven valt in te passen. Daarnaast biedt het u een pakket aan maatregelen, geënt op gezonde voeding, mentale weerbaarheid en praktische inpassing in uw dagelijks leven.

Het ZelfSlank Plan Digitaal bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 

 

 

 

1. De ZelfSlank Richtlijnen (als digitale download): Aan de basis van het ZelfSlank Plan staat deze richtlijnenhandleiding. Het bevat de dieetadviezen die u nodig heeft om zonder problemen over te schakelen op koolhydraatarme voeding en op gewicht te komen. In deze handleiding is o.a. de ZelfSlank Besliskaart opgenomen. Dit is een handig overzicht waarmee u er snel uit bent of bepaalde voeding uw vetverbranding op gang brengt of juist op een lager pitje zet.

2. De BodyWatch Weekmenu’s: 6 volle weken met koolhydraatarme recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch. vergeethetdieet

3. “Vergeet het dieet”: een digitaal boek voor de broodnodige mentale ondersteuning, aangezien u uw leefstijl radicaal zal omgooien. Aan de hand van dit boek krijgt u meer controle over uw eetgewoonten.weekmenus

4. Extra: 13-tal Koolhydraatarme Bonusrecepten. Alle begin is moeilijk. Maar met de gezonde en smakelijke koolhydraatarme recepten komt u er wel. Genoeg variatie, zodat dit dieet makkelijker valt vol te houden, waar u ook bent. U zult merken dat u zo enthousiast raakt, dat dit dieet een leefwijze wordt.

5. Extra: Ademhalingsoefening Die Direct Onthaast En Ontspant. Doe dagelijks deze 10 minuten durende ademhalingsoefening en ervaar hoe dit u direct rust en helderheid van denken geeft.

6. Extra: Bewegingsoefeningen Die U Overal Kunt Doen
Lichte, aërobische beweging is goed voor uw algehele gezondheid en helpt wanneer u gewicht wil verliezen. Deze
bewegingsoefeningen zijn zo ontworpen dat ze overal te doen zijn, aangezien u hiervoor alleen wat gemakkelijk zittende kleding en een zachte ondergrond nodig heeft.

7. Extra : Voor de vegetariërs onder ons, bij elk weekmenu van het voedingsplan ontvangt u tevens een compleet vegetarisch weekmenu.

Hieronder volgt een nadere uitleg van de belangrijkste onderdelen van het ZelfSlank Plan…

De ZelfSlank Richtlijnen

  zelfslank richtlijnen

  De ZelfSlank Richtlijnen bevatten o.a. de volgende informatie:

 • Een eenvoudige besliskaart aan de hand waarvan u snel bepaalt welke voeding goed is voor uw suikerspiegel en welke niet
  besliskaart
 • Advies voor de voor u meest optimale ontbijtjes en lunches.
 • Welke twee kruidenthee-soorten helpen bij een optimale spijsvertering en vetverbranding.
 • Gezond snoepen. Hoe te stoppen met het eten van snoep, koekjes en andere zoetigheid… en hoe u dit weet te vervangen door heerlijke, natuurlijke alternatieven.

 • Bent u veel op reis of onderweg? In de richtlijnen bespreken we hoe het ZelfSlank Plan ook dan een onderdeel van uw leven wordt.
 • En nog veel en veel meer!

 

De ZelfSlank Weekmenu’s

ZelfSlank Voedingsplan

recept


recept


recept


recept


recept


Voorbeeld-gerechten uit het ZelfSlank Voedingsplan,
klik voor een vergroting

 

  weekmenu's

 • U ontvangt elke week, gedurende 6 weken een uitgewerkt weekmenu via de e-mail.
 • Elk weekmenu geeft u voor iedere dag van de week, 3 verschillende hoofdmaaltijden (en tussendoortjes) met koolhydraatarme recepten in lijn met de ZelfSlank Richtlijnen.
 • Deze weekmenu’s zijn ontworpen zodat u snel aan de slag kan, ook voor als u geen zin heeft om uw eigen weekmenu’s samen te stellen.
 • De ingrediënten en hoeveelheden staan duidelijk vermeld, zodat u snel en eenvoudig een boodschappenlijst samenstelt.
 • Voor de vegetariërs onder ons , bij elk weekmenu van het voedingsplan ontvangt u tevens een compleet vegetarisch weekmenu! In totaal ontvangt u dus 12 complete weekmenu’s. Zelfs als u niet alles lust, vindt u dankzij deze extra recepten toch altijd iets van uw gading!

Mentale kracht: Vergeet het dieet

sddAan de hand van het boek: “Vergeet het dieet” krijgt u grip op uw eetgewoonten. U leert o.a. hoe u immuun wordt voor eetbuien, hoe u invloed op uw smaak uitoefent en hoe u gezond eten inpast in een druk leven. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het BodyWatch voedingsplan vol blijft houden. Vergeet het dieet helpt u de volgende 6 richtlijnen eigen te maken:

Richtlijn 1: Ontwijk De Valkuil
We willen onze eetgewoonten controleren om gezonder te worden, maar ongemakken zoals die horen bij overgewicht saboteren dat door soms emotioneel eten te veroorzaken.

Richtlijn 2: Wat Ons Eetgedrag Stuurt
Wat we voor waar aannemen over gezondheid, gewicht, gezonde voeding enzovoort, bepaalt hoe we ons gedragen.

Richtlijn 3: Snoepen In De Hand Houden
Een schijnbare tegenstelling: u kunt alleen van iets afblijven als u iets écht mag hebben van uzelf.

Richtlijn 4: Gezond Eten Uit Automatisme
Wat kan ik n? eten, dat lekker smaakt én over een half uur goed op de maag (en darmen) valt?

Richtlijn 5: Van Smaak Veranderen
In deze tip leert u hoe u controle krijgt over uw smaak.

Richtlijn 6: Hoe Uzelf Te Motiveren Op Moeilijke Momenten
Zodat u niet meer vervalt in uw oude gewoontes en zich goed blijft voelen over uzelf en uw nieuwe eetpatroon.

Weten Wat U Tegenhoudt

Het ZelfSlank Plan geeft u naast een koolhydraatarm dieet de handvatten om tot de kern van uw overgewicht te komen. Deze handvatten geven totale controle over uw eetgewoonten en geeft u een stok achter de deur. Het helpt u vol te houden en gezond eten in te passen in uw dagelijks leven.

Want hoelang wilt u nog worstelen met uw gezondheid of gewicht? Of is bij u de maat vol, zoals bij mij na 2 jaar kwakkelen met mijn gezondheid ook het geval was?

Profiteer van mijn onderzoek, van mijn ervaring, van mijn zoekwerk en van mijn vallen & opstaan. Profiteer ervan zodat u het in 1 keer goed kunt doen!

Laat ZelfSlank u aan de hand meenemen. Met ZelfSlank kunt u eindelijk claimen waar u RECHT op heeft: een gezond gewicht, ZONDER strijd.

Ervaringen met het ZelfSlank Plan

Een paar dagen eten en drinken volgens het voedingsplan en u merkt dat u nieuwe energie krijgt en u een teveel aan gewicht begint te verliezen. Lees op deze pagina hoe klanten die u voorgingen -ieder met hun eigen doelen- profijt hebben gehad van het ZelfSlank Plan: reacties van klanten

Klanten van BodyWatch reviewen onze producten via Kiyoh.nl, zodat alle informatie transparant voor handen is en beoordelingen niet kunnen worden nagemaakt. De gemiddelde score op Kiyoh.nl is als volgt:

Hieronder in overzicht wat u precies krijgt met het ZelfSlank Plan:

ZelfSlank Plan
Digitaal
ZelfSlank Richtlijnen (als download)
check

BodyWatch Voedingsplan (als download)
check
ZelfSlank Weekmenu’s (per e-mail)
check

Vergeet Het Dieet (e-book)
check
Extra: 13-tal Bonusrecepten (als download)
check
Extra: Ademhalingsoefening (als download)
check
Extra: Bewegingsoefeningen (als download)
check
Extra: Vegetarische weekmenu’s (als download)
check
 
Prijs (éénmalig bedrag en incl. BTW)
€29,-
 
   

Garantie: Niet-Goed-Ik-Betaal-Een-Andere-Aanpak

Het ZelfSlank Pakket levert binnen 6 weken zonder strijd gewichtsverlies op. En het lukt u om dit vol te houden. Bovendien merkt u grote vooruitgang in uw gezondheid.

Zo niet, dan kiest u op mijn kosten een andere aanpak uit (bijvoorbeeld een dieet, sportschool, afslanksupplementen etc.) ter waarde van €28,-. U krijgt dit bedrag teruggestort op uw rekening.

Dit is de prijs van het ZelfSlank Plan minus de donatie aan het Diabetes Fonds.

Uniek aan deze garantie is dat het niet geruisloos na 6 weken afloopt. Ik vraag u na 6 weken om een reactie en herinner u aan deze garantie mocht u ontevreden zijn.

Een donatie van €1,- aan het Diabetes Fonds?

diabetesfonds logoJa. Bij aanschaf van het ZelfSlank Plan maak ik €1,- over aan het Diabetes Fonds, een goed doel dat ik ondersteun. Het Diabetes Fonds zoekt naar oplossingen voor diabetes en de gevolgen van diabetes. Met het doel diabetes te voorkomen en .. te genezen! Dat lukt alleen door wetenschappelijk onderzoek en daar is geld voor nodig.. Lees meer over het Diabetes Fonds op www.diabetesfonds.nl

Is het ZelfSlank Plan Betaalbaar?

De producten in het ZelfSlank Plan kosten als alles-in-één pakket slechts €29,- (dit zijn éénmalige dus geen terugkerende kosten en inclusief BTW).

Dat is voordeliger dan de meeste fitnessabonnementen van één maand. Voordeliger dan een enkel gesprek met een diëtiste. Of voordeliger dan een aantal groepsbijeenkomsten bij een afslankclub.

Tel daar dan ook nog eens de extra´s bij op die u ontvangt en u heeft een voordeel van méér dan €30.

Wat Gebeurt Er Nadat Ik Heb Besteld?
U ontvangt direct een bevestiging van uw bestelling per e-mail. U ontvangt het pakket met een paar werkdagen per gewone post in de brievenbus. Daarnaast kunt u al direct met de richtlijnen en de recepten die u via de e-mail ontvangt aan de slag.

Het plan is puur natuur dus baat het niet dan schaadt het zeker niet. Dus begin vandaag nog met het integreren van het veilige koolhydraatarme dieet in uw leven. Gun uzelf die “boost” in zelfvertrouwen én gezondheid!

Doen en u krijgt geen spijt!

Op uw gezondheid,

Alex Greve

Oprichter van BodyWatch
[email protected]

voedingsplan

Het ZelfSlank Plan : van €59,- voor €29,- (éénmalig bedrag zonder terugkerende kosten)

In de video’s hieronder beantwoord ik een aantal veelvoorkomende vragen. Klik op de video om het af te spelen. Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan ook even een kijkje op de Antwoorden pagina. En mocht u zelf met een brandende vraag zitten of een suggestie hebben om deze site te verbeteren, gelieve het dan hier achter te laten. Dank u!

Bestellen bij BodyWatch betekent: Betalen bij BodyWatch doet u
via MultiSafePay met deze betaalmiddelen:
BodyWatch is gecertificeerd door Qshops:
(klik het logo voor het certificaat)
checkIn een beveiligde omgeving bestellen MultiSafePay betalingsmogelijkheden

betaalmiddelen
checkMet iDEAL of credit card afrekenen, veilig zonder dat BodyWatch uw gegevens inziet (betaling verloopt via MultiSafePay)
checkBinnen 3 werkdagen het pakket in huis (bij de papieren versie)
checkUw geld terug als het pakket u niet bevalt. Een garantie-regeling waar u zelf aan wordt herinnerd nadat de 6 weken voorbij zijn
checkU kunt ook de digitale versie na de 6 weken nog gebruiken

P.S.: het ZelfSlank Plan wordt nergens anders verkocht dan op deze website.