Warning: include(/home/wwwwpmu/hammali.php): failed to open stream: Bestand of map bestaat niet in /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php on line 4

Warning: include(): Failed opening '/home/wwwwpmu/hammali.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php on line 4

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php:4) in /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php on line 16

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php:4) in /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php on line 16

Warning: include(/home/wwwwpmu/salespages_vars.php): failed to open stream: Bestand of map bestaat niet in /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php on line 124

Warning: include(): Failed opening '/home/wwwwpmu/salespages_vars.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wwwkoolh/public_html/zelfslank_plan.php on line 124
Bestel het ZelfSlank Leefstijlprogramma
Vragen of iets niet duidelijk? Bel: (+31) 084-8367340 (€ 0.20 / min.) of email: [email protected]

Wat Is Het ZelfSlank Programma Precies?

Het is een 100% veilig, koolhydraatarm dieet dat gemakkelijk in jouw leven valt in te passen. Daarnaast biedt het u een pakket aan maatregelen, geënt op gezonde voeding, mentale weerbaarheid en praktische inpassing in jouw dagelijks leven.

Veel mensen zien een dieet als een hindernisbaan. De opzet van het ZelfSlank Programma is daarom anders. Om heel kort te zijn: het programma biedt de helpende hand en een stok achter de deur voor hem of haar die voor eens en altijd van overgewicht af wil.

Praktische hulpmiddelen zoals een Menu Planner, persoonlijk boodschappenlijstje en recepten voor onderweg maken het voedingsplan inpasbaar in een druk leven.

Het ZelfSlank Plan (klik voor een vergroting)

Het ZelfSlank Plan bestaat uit 5 onderdelen. Het is meer dan alleen een koolhydraatarm dieet. Het is een uitgebalanceerde methode waarmee je voorgoed afrekent met overgewicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ZelfSlank Plan bestaat uit maar liefst 5 onderdelen. Dat het werkt tegen overtollige pondjes en eetbuien beaamt vrijwel iedere deelnemer.

Aan de hand van dit koolhydraatarme ZelfSlank Plan begeleid ik je naar een slanker gewicht zonder eetbuien dankzij o.a.:

 • Hoe je jezelf verlost van deprimerende gedachten als "het-lukt-me-toch-niet". Dit dankzij Trap 1 van het ZelfSlank Plan: bizar hoe je buik rond eten met koolhydraatarme voeding en toch vet verbranden hand in hand gaan
 • Alleen de afwisseling tussen een koolhydraatarm én koolhydraatrijk dieet zet je vetverbranding in de 5e versnelling, verzadigt en houdt eetbuien buiten de deur.
 • Behaal een klinkende overwinning op vetzucht dankzij 2 smakelijke etenswaren die "vaste klanten" in je eetpatroon moeten worden.
 • Waarom de angst voor goede koolhydraten (je zou er dikker van worden) ongegrond is.
 • Wat de inwoners van Okinawa en verborgen valleien in landen als Ecuador, Pakistan en Georgië ons Lagelanders kunnen leren over een leven lang slank zijn, kcal./bulk ratio's en bijzonder grote porties eten.
 • Hoe het mogelijk is dat jouw bloedsuikerspiegel instabiel wordt door de consumptie van teveel eiwitten. Hint: eiwitten zorgen voor een piek in insuline.
 • Waarom eiwitdiëten verzurend zijn voor het lichaam en het eten van grote hoeveelheden groenten dit NIET kunnen compenseren
 • Van alle schransbuien is er 1 toegestaan omdat deze miraculeus genoeg jouw vetverbranding juist oppookt. En ik heb het hier NIET over een eetbui van sla of andere bladgroenten.
 • Hoe eiwit diëten je hersenen beroven van de meest belangrijke voedingstof: glucose! Helder denken lukt op zo'n dieet bijna niet.
 • Waarom je op eiwitarme voedingsplannen je eerder het risico loopt te mager te worden dan te dik.
 • Mijn eerste hulp bij hongergevoel (de truc is te gaan voor een zo klein mogelijke kcal. / bulk ratio.)
 • De verrassende en definitieve gids over koolhydraten: welke koolhydraten je MOET eten om jouw vetverbranding in de 5e versnelling te zetten. Hier gaan de “traditionele” paleo-diëten in de fout!
 • Handige recepten voor onderweg. Als je bijvoorbeeld op je werk of op school niet in de keuken kan staan en toch dit plan wil volgen.
 • Videotips voor het besparen van tijd met dit plan. (Dankzij persoonlijke boodschappenlijstjes en het “1x snij & kook-systeem”)
 • Assertiviteit: wat je tegen bijvoorbeeld een gastvrouw / gastheer zegt zonder beledigend te zijn
 • Uitleg en recepten voor de ZelfSlank "booster". Niet verplicht om te doen. Aan te raden om eens schoon schip te maken plus vetverbrandende hormonen te stimuleren. Geeft je extra gewichtsverlies in de eerste paar weken.
 • Oefeningen die het schuldcomplex doorbreken. Schuld is de voornaamste emotie die eetbuien in stand houdt. Doorbreek het en je houdt de verloren kilo's eraf.
 • De enige echte mentale techniek die eetbuien op de lange termijn in de kiem smoort.
 • Een ademhalingsoefening die direct onthaast en ontspant.
  Doe dagelijks deze 10 minuten durende ademhalingsoefening en ervaar hoe je dit direct rust en helderheid van denken geeft.
 • Mijn verhaal en uitleg over het meest optimale dieet voor de mens.
 • Hoe de "bewust zondigen-techniek" een verrassende oplossing is voor het doorbreken van eetbuien

Omdat je met het ZelfSlank Plan 3 fasen doorloopt, krijg je op elk moment precies die voeding en begeleiding die je nodig hebt. Aan het begin van het plan gaat het vooral om de eerste kilo's kwijtspelen. Later gaat het vooral om de nieuwe leefstijl volhouden en inpassen.

Heb je hierboven gelezen over de ZelfSlank Booster? Dit is voor hem of haar die aan het begin van het plan nog sneller gewicht kwijt wil. Het voordeel is dat je met de booster sneller op je ideale gewicht komt.

 

Het ZelfSlank Plan in de praktijk

Een dieet of plan kan je nog zoveel vertellen, maar uiteindelijk moet je het zelf in de praktijk brengen. En je hebt het vast druk met van alles en nog wat: je gezinsleven, je werk, je familie, huishouden, noem maar op!

Daarom bied ik je nu een aantal extra's bij dit plan om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Om je te helpen dit plan te volgen ondanks jouw drukke agenda:

 

 

 

Het verschil dat het ZelfSlank Programma maakt
De toegevoegde waarde van het Leefstijl Programma op een rij:
 • Praktisch en inpasbaar dankzij:
  1. Koolhydraatarme weekmenu's
  2. Menu Planner
  3. Persoonlijk boodschappenlijstje
  4. Lunch-recepten voor onderweg
  5. serveersuggesties voor andere gezinsleden
 • Dankzij mentale begeleiding geen tegenslag en jojo-effect
 • Geen hongergevoel of vermoeidheid (dankzij een hoger bulk/kcal. ratio)
 • Betaalbaar dankzij de menu planner, seizoensgroenten, seizoensfruit en producten in de aanbieding
 • Steeds weer een stimulans dankzij de gespreide aanpak
 • Geen struikelblokken omdat het is samengesteld door ervaringsdeskundigen


Ervaringen met het ZelfSlank Programma

Lees hieronder een aantal voorbeelden van wat klanten die u voorgingen -ieder met hun eigen doelen- zeggen over het programma.

 

Garantie: Niet-Goed-Ik-Betaal-Een-Andere-Aanpak

tevredenheidsgarantieHet ZelfSlank Programma levert binnen 4 weken zonder strijd gewichtsverlies op. En het lukt je om dit vol te houden. Bovendien merk je grote vooruitgang in jouw gezondheid. Zo niet, dan kies je op mijn kosten een andere aanpak uit (bijvoorbeeld een dieet, sportschool, afslanksupplementen etc.) ter waarde van de aanschafsprijs. Je krijgt dit bedrag dan teruggestort op jouw rekening.

Uniek aan deze garantie is dat het niet geruisloos na 4 weken afloopt. Ik vraag je na 4 weken om een reactie en herinner je aan deze garantie mocht je ontevreden zijn.

 

 

Is het ZelfSlank Programma Betaalbaar?

Voor de producten in het ZelfSlank Plan betaal je u een éénmalig bedrag van €37,-. Er zijn dus geen terugkerende kosten en het is inclusief BTW).

Dat is voordeliger dan de meeste fitnessabonnementen van één maand. Voordeliger dan een enkel gesprek met een diëtiste. Of voordeliger dan een aantal groepsbijeenkomsten bij een afslankclub.

Tel daar dan ook nog eens de extra´s bij op die je ontvangt en je hebt een voordeel van méér dan €60. Bovendien bepaar je dankzij de menuplanner op de boodschappen (impulsaankopen zijn er niet meer bij en je haalt de juiste hoeveelheden in huis).


Bestellen bij BodyWatch is:

 • In een beveiligde omgeving betalen
 • Met iDEAL of credit card afrekenen, veilig zonder dat BodyWatch jouw gegevens
  inziet (betaling verloopt via PayPro)
 • Binnen 2 (werk)dagen in huis
 • Uw geld terug als het pakket u niet bevalt

Betalen bij BodyWatch doet u
via PayPro met deze betaalmiddelen:

paypro logo
veilig betalen idealpaypal

 

Wat Gebeurt Er Nadat Ik Heb Besteld?

Je ontvangt direct een bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Je ontvangt binnen het uur de inloggevens tot de ledensite.

Het plan is puur natuur dus baat het niet dan schaadt het zeker niet. Dus begin vandaag nog met het integreren van het veilige koolhydraatarme dieet in jouw leven. Gun jezelf die "boost" in zelfvertrouwen én gezondheid!

Doen!zelfslank planZelfSlank Plan + Booster

LET OP: Het ZelfSlank Plan + Booster is uitsluitend een éénmalige aankoop. Je krijgt hierna geen rekeningen meer van ons. Voor welk plan je dus ook gaat... je betaalt slechts 1 KEER. Dus wees gerust, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fitnessclub wordt je geen abonnement of iets dergelijks aangeboden.


P.S.: Als je nog twijfels hebt of vragen, gelieve hier je vraag achter te laten.