Testimonials

Een goed opgezet plan wat makkelijk vol te houden is en je een andere manier van eten aanwent. Mijn klachten zijn tot 80% afgenomen.

Joke
Ik vind het plan prima, het werkt in ieder geval bij mij al behoorlijk. Het eten is prima te verteren, dus daar ligt het belangrijkste punt, het weglaten van veel extra's.

dhr. T. Rossen
Het plan is duidelijk en daardoor eenvoudig te volgen!

Wilfried
Dat je elke week bericht krijgt met de recepten werkte heel fijn. Het staat dan niet in een boek en zo bleef ik gemotiveerder omdat je niet "naar voren" kunt kijken wat je bijvoorbeeld in week 6 al gaat eten..

Margreth
De recepten prima te doen en het verbaasde mij en mijn vrouw dat je toch zoveel en gezond kunt eten en daarbij toch afvalt. Ik heb daarna veel aan de aanvullende tips gehad om op gewicht te blijven.

Ad
Ik vond het prettig dat ik kon switchen tussen een voorgedefinieerd format qua dieet, en dat als het even beter uitkwam ik het zelf kon indelen.

Aniek
Mijn complimenten, ben blij dat ik uw site gevonden heb. Nu nog huisartsen zover krijgen dat ze het snappen, dan had ik 8 jaar eerder al hulp gehad!

Mark
Ik vond het fijn dat het plan met regelmaat terug komt in je mailbox en je dus niet snel zult vervallen in het 'vergeten' gezond te kiezen en eten

Marquerite
Beste heer Greve, Sinds zondag ben ik met uw voedingsplan bezig. Ik vind de recepten heel lekker en super om ze te eten. Het suikermonster laat af en toe nog van "zich horen", maar het is ongelooflijk wat voor een positief effect dat de maaltijden op mijn bloedsuikerspiegel hebben. Ik heb namelijk geen last meer van een trillerig gevoel en kijk niet meer "de klok van de muur" wanneer ik weer iets mag eten.

Chantal
Dankzij het BodyWatch Plan zijn de extreme klachten van vermoeidheid, trillen van het hongergevoel, stemmingswisselingen etc. allemaal stukken verbeterd.

Richard
De basis van het plan is goed en redelijk uitvoerbaar. Het werkt gewoon met natuurlijke producten, geen pillen, poeders etc. Ik gebruik het concept als basis, 100% de regels volgen lukt mij nog niet, maar val +/- 1 kg per week.

Bert
Het is duidelijk en met zorg opgezet. Prettig ook dat je informatie stukje bij beetje krijgt.

Anita
Het is duidelijk, gemakkelijk te volgen. Het heeft bij mij thuis voor een compleet andere manier van maaltijden bereiden gezorgd. En.......... het werkt: ik ben in 4 weken 7 kg. kwijtgeraakt, mijn man 6 kg.

Rudy
Het plan is niet moelijk te volgen het geeft regelmaat in je voedselinname. De uitgewerkte menus werken heel makkelijk. Je hoeft niet zelf uit te vinden wat je op een dag moet eten en je hoeft niet bang te zijn dat je voedingstoffen tekort komt.

Johanna
Uitgangspunten zijn erg goed. Structuur ook helemaal prima. Het plan is goed te volgen. Sterk vind ik het onder controle krijgen van de suikerspiegel!

Jan
Het plan is consequent met wat er op de website wordt verteld en wat beloofd wordt, wordt nagekomen.

Anoniem
Het plan is heel bruikbaar, niet alleen als totaaloplossing, maar ook als raamwerk. Mij bevielen vooral de structurering, duidelijkheid en toepasbaarheid.

Ingrid
Ik vind het idee en de inhoud erg goed. De toonzetting vind ik heel reeël en erg sympathiek, waarbij de prijs bijzonder schappelijk is, voor dit hele pakket.

Bernadette
Ik vind het een goed doordacht plan en eenvoudig toe te passen doordat er kant en klare menu’s bij geleverd zijn. Ik was daardoor niet zelf teveel tijd kwijt aan het samenstellen ervan. Daarnaast is er ook een duidelijke handleiding voor het veranderen van eetgedrag.

Roy
Het plan is helder en wordt goed uitgelegd. Er wordt goed weergegeven wat wel en niet te eten. Alles wordt positief overgebracht.

Anoniem
De grote kracht van dit programma is dat je heel goed gaat nadenken waar je mee bezig bent. Je bent veel bewuster bezig met de voeding en daar draait het toch uiteindelijk allemaal om.

Hans
Het werkt !! De instructies zijn goed en simpel te volgen.

Marc
Het plan is goed te doen, zelfs als je er een gezin naast hebt die niet alles lust. Het menu is zeer uitgebreid, kent veel afwisseling, kortom echt voor iedereen wat wils.

Marjanne
Het plan is goed te doen, zelfs als je er een gezin naast hebt die niet alles lust. Het menu is zeer uitgebreid, kent veel afwisseling, kortom echt voor iedereen wat wils.

Marjanne
Het is een indrukwekkend plan, en het werkt.

Marjon
Dit plan heeft mij en mijn man in ieder geval geholpen om af te vallen. En we gaan dit zeker verder doen, tot we ons ideale gewicht hebben.

Nancy
De menuplanner is een fantastisch hulpmiddel! Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar ben van plan mijn eetpatroon vanaf nu aan te houden "no matter what".

Diederik
Wat ik goed vind is dat de maaltijden niet alleen verantwoord, maar ook smakelijk zijn

Lien
Makkelijk, duidelijk en ingrediënten die makkelijk zijn te verkrijgen. Niet te veel tijd kwijt aan bereiding.

Lianna
Het plan is professioneel, zit goed in elkaar, de opbouw klopt, uitleg is prima en het is gewoon helder zonder te veel poespas.

Astrid
Het ziet er verzorgd uit en het helpt om een andere kijk op voeding in zijn algemeenheid te krijgen. En het is prettig dat het stapsgewijs wordt aangeboden.

Willy
Over mijn indruk van het plan kan ik kort zijn: ZEER TEVREDEN. Het sterkste punt vond ik nog wel dat het voor 99% volledig in mijn smaak viel.

Ada
Het plan is consequent en zit evenwichtig in elkaar.

Betty
Sta hier wel positief in voor dit plan, ben nog niet echt helemaal bezig met deze levenswijze, ga het langzaam in mijn leven invoeren.

Anke
De recepten zijn prachtig eenvoudig én lekker. De weekplanner is daarbij zeer handig. Ik ben erg tevreden.

Joke
Door ons drukke bestaan heb ik niet alles kunnen doen wat u voorschrijft omdat er altijd wel iets niet in huis was, dus heb ik er maar iets van gemaakt, maar de basis heb ik wel toegepast. Het resultaat is wel, dat ik 9 kilo ben afgevallen, veel fitter ben en minder snel in slaap val zodra ik even ga zitten. Met fitness training kan ik momenteel twee uur cardio-training doen zonder te rusten, waar ik vroeger moeite had met een uur.

Bert
Ik zou best extra willen betalen voor nog meer kaartjes in het weekplan. Dat vind ik nou de uitvinding van de eeuw!

Marijke
Geweldig plan, het ziet er keurig verzorgd uit. Ik ben 60 jaar en weet dat het allemaal niet zo gemakkelijk gaat en bewegen is soms te pijnlijk i.v.m reumatische klachten. Maar ik ben dik tevreden en vind over het algemeen je recepten erg lekker.

Erna
Het plan is helder, overzichtelijk, gevarieerd en goed vol te houden. Het bevat geen onnodige blabla.

Astrid
Wat ik goed vond was het stappenplan en dat je daadwerkelijk lekkerder in je vel gaat zitten. Ik heb minder last van een opgeblazen gevoel. Heb geen hongergevoel. Super.

Vera
Het is schitterend zoals het gemaakt is en het werkt echt.

Petra
Positief aan dit plan is dat je bloedsuikerspiegel op peil blijft, ik heb geen last meer van dat trillen.

Roelof
Wat mij zo bevalt aan het plan is het ontdekken van voeding die je eigenlijk niet kent en toch heel lekker blijken te zijn.

Marlies
Ikzelf ben na 7 weken 5 kilo kwijtgeraakt, en mijn man is maar liefst 9 kilo kwijt. En bovendien heeft mijn man door het exact uitvoeren van het plan heeft mijn man zijn suiker (diabetes 2) teruggebracht naar 4!!

Anita
Het heeft mij verbaasd, dat ik (toen ik eenmaal gestart was) dat ik er zo weinig moeite mee had. Maar ik heb weinig last van tussendoor trek hebben. De aanbevelingen in het boek helpen daar zeker bij!

Nel
Ik voel me heel gezond, dankzij de manier van eten die ik spelenderwijs aan de hand van het plan leer.

Janny
's Morgens de shakes of de soepen als lunch dat vind ik ideaal en ook zeer lekker. Dit maak ik 's avonds van te voren klaar en dus zeer makkelijk om mee te nemen.

Wilma
Voor iemand die daadwerkelijk krachtig wil afslanken, is het bruikbaar. Het is ook leuk dat je gefaseerd stappen krijgt aangereikt.

Monique
Het plan kent veel variatie en het houd rekening met zuur-base verhouding. Ik heb minder last van mijn gewrichten en ook is mijn ontlasting vaster geworden.

Petra
Mij bevalt het gemak waarmee je een weekplan maakt.

Mies
Goed plan. In het begin komt er veel op je af. Als je alle informatie goed doorleest begrijp je goed wat de bedoeling is. In het begin had ik ook veel houvast aan de voorbeeldrecepten!

Corine
Voor mij persoonlijk werkte dit plan super goed. Ik had niet extreem overgewicht, maar het zat voornamelijk rond mijn buik. Door dit plan heb ik in een korte tijd mijn buik echt kunnen verminderen.

Francis
Vind het een lekker dieet en goed vol te houden,zo eet je ook nog eens groente die je nog nooit hebt gegeten en erg lekker is.

Mw. Boersma
Positief! Er zitten aardig wat leuke en lekkere menu's tussen. Het plan past goed bij mij qua smaak en eigen keuzemogelijkheden. Ik val geleidelijk af,dus gaat de goede kant op!

Charlotte
Het plan heeft me geholpen om mijn eet gewoonten te veranderen zonder dat ik het gevoel heb dat ik iets tekort kom. Ik eet gezonder kan heel makkelijk zoetigheid en meelproducten en zuivel laten staan.

Ruth