Gezond Afvallen Dankzij Een Veilig Koolhydraatarm En Eiwitrijk Dieet

Morgenavond is jouw stofwisseling overgeschakeld op verbranding van overtollig vet ALS je tenminste gedurende 1 dag mijn koolhydraatarm dagmenu een kans geeft!

Hoe dat zo snel kan? Eenvoudig: mijn koolhydraatarm dagmenu jaagt jouw vetverbranding tussen de maaltijden aan.

Het enige wat je vandaag doet is jezelf hiernaast aan te melden voor directe toegang tot het boodschappenlijstje, het koolhydraatarme dagmenu en de BodyWatch nieuwsbrief. Je krijgt dan direct dit:

 • een handig boodschappenlijstje voor de komende “proef”dag
 • een dagmenu met recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
 • een serveersuggestie voor andere gezinsleden: dubbel koken is onnodig
 • videotips voor het volhouden van een koolhydraatarm dieet
 • EXTRA: een vegetarisch koolhydraatarm dagmenu voor de vegetariër

reactie karin reactie karin
Reacties zijn op echtheid gecontroleerd door:

De meeste voedingsplannen of diëten zijn niet praktisch

Vandaar dat ik het je makkelijk maak, te beginnen met het boodschappenlijstje. Als je je inschrijft, zul je zien dat je het lijstje met een paar muiskliks aanpast aan het aantal mensen waarvoor je kookt. Geen rekenwerk dus, dat doen wij voor je!
Bovendien ontvang je bij elk recept een serveersuggestie, voor de gezinsleden die niet aan “het experiment” meedoen. Dubbel koken hoeft dus niet meer!

Niet elk koolhydraatarm dieet is gezond

Koolhydraatarm helpt je gewicht te verliezen, maar koolhydraten totaal schrappen is niet gezond. Je hebt koolhydraten nodig. Vandaar dat ik in mijn nieuwsbrief onderscheid maak tussen goede en slechte koolhydraten. En vertel ik je precies wanneer je te weinig koolhydraten binnenkrijgt en wanneer teveel.

receptkaartjeHoe weet ook jij een koolhydraatarm dieet vol te houden?

Bij het volhouden en inpassen van welk dieet of voedingsplan dan ook zijn een aantal dingen belangrijk. Ten eerste moet het praktisch zijn, omdat we het allemaal druk genoeg hebben met werk, gezin, sport, sociale contacten enzovoort. In de tweede plaats moet het je lichaam alle bouwstoffen geven die je nodig hebt. Krijgt je lichaam die niet, dan leidt dit vroeg of laat tot eetbuien! Tot slot is het belangrijk dat je jezelf ook weet te motiveren op momenten dat het tegenzit. Oftewel mentale weerbaarheid!
Daarom dat ik je in mijn nieuwsbrief veel tips geef om het dieet door dik en dun vol te kunnen houden.

Meld je daarom nu aan en ontvang direct het boodschappenlijstje plus het koolhydraatarme dagmenu, zowel voor de niet-vegetariër als de vegetariër!


2 comments to Gezond Afvallen Dankzij Een Veilig Koolhydraatarm En Eiwitrijk Dieet

 • Meijke

  Hallo Alex, wat is jouw mening over voor een korte tijd alle koolhydraten geheel links te laten liggen? Om je lichaam een soort van shock te geven en het te laten overschakelen op de vetverbranding?

  • Alex

   Hoi Meijke,
   Ik ben hier geen aanhanger van. Je lichaam heeft echt koolhydraten nodig en minderen is OK, maar geheel onthouden is niet goed voor je gezondheid. Bovendien wint je lichaam het toch wel van je wilskracht, als het koolhydraten nodig heeft, dan zet het je vroeg of laat aan tot teveel snoepen… iets dat je juist moet zien te voorkomen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>