Intro

Zorg ervoor dat het geluid van jouw speakers aanstaat! Het kan tot maximaal zo’n 5 seconden duren voordat de video begint met afspelen. Speelt het niet automatisch af? Klik dan op de video.
In Deze Animatie Geeft Yvonne 4 Onderbelichte Tips Voor Gewichtsverlies. Moge Het Ook Voor Jou De Definitieve Doorbraak Naar Een Slank Strak Lijf Zijn!
[rtmpplayer file=zelfslank_geheel_big_safe.mp4 width=640 height=480 image=http://www.zelfslank.nl/wp-content/uploads/splash_zelfslank.png]

Toon / Verberg disclaimer

Let op: het is best mogelijk dat niet iedereen afvalt met het ZelfSlank Plan. En de een valt er sneller mee af dan de ander. Lees meer hierover in de disclaimer.

Let op: het is best mogelijk dat niet iedereen afvalt met het ZelfSlank Plan. En de een valt er sneller mee af dan de ander.
Het overschakelen op het paleo-dieet kan in het begin leiden tot een lichte duizeligheid, slapeloosheid, misselijkheid of een slap gevoel. Dit kan ook een gevolg zijn van detox of van consumptie van te weinig koolhydraten. In dat geval raadt ZelfSlank aan de hoeveelheid koolhydraten op te voeren.

Twijfel je of dit dieet wel voor jou geschikt is? Raadpleeg dan eerst even je (huis)arts.

Like & download
via de fanpagina
het verslag over
oeroude geheimen
van vetverbranding:

Afslankpoging #ik-weet-niet-hoeveel mislukt!

Als ik nu eens niet zo zwak was en ophield met te vreten als een domme gans… dan kon ik die kilo’s kwijtraken. Ik weet best wat gezond eten is hoor… maar: ik kom steeds weer in de verleiding om te snoepen en te snaaien.

Ik hou een dieet misschien een dag of 3 vol en val dan weer terug. Op een typische dag kan ik gezond eten, het voor mijn gevoel helemaal goed doen. Ja meestal tot een uurtje of 4 ‘s middags. Dan krijg ik een onhoudbare trek. Neem ik een koekje of wat chocola. Ja en dan is de beer los. Dan heb ik het fout gedaan en eet ik daarna alles wat los en vast zit. Onder het mom van: ‘ach krijg allemaal wat het maakt nu toch allemaal niets meer uit!’
Waardeloos!

Ik wil gewoon slank zijn en me zekerder en sexier voelen. Voor mezelf, maar ook omdat ik het gezonde voorbeeld wil geven voor mijn man en kids. Het zal me lukken, zeg ik vaak tegen mezelf. Alleen weet ik gewoon niet hoe en ik wordt er langzamerhand depressief van 🙁
(tot zover Yvonne’s verhaal)close

eetbuien chart

Ja, slank worden én vooral blijven lijkt soms onhaalbaar. En ook al ben jij misschien best tevreden met je lijf, wordt je misschien ook wel tureluurs van die eetbuien. Vind je het onvoorstelbaar dat je daar maar geen grip op krijgt. Alsof iemand anders aan de knoppen zit en je “overneemt” wanneer je eet.

Falen maakt wanhopig… maar hoop is hardnekkig

falen in slank worden

‘Is een slank én gezond lichaam wel voor mij weggelegd’ … is de vraag die na een dieetflop door je hoofd spookt. Misschien ben je wel op het punt aanbeland dat je de handdoek in de ring wilt gooien. Niet voor even – zoals je doet met een eetbui – maar voorgoed. En toch gloort er een sprankje hoop in jouw hart. Een sprankje dat je toefluistert:

“Hee, geef niet op. Het gaat je vroeg of laat echt lukken.”

Los komen van de zwaartekracht

Jouw diepe wens om slank te worden én te blijven laat je niet los. En eigenlijk is dat maar goed ook. Want er is een manier om te ontsnappen aan de zwaartekracht van het jojo-effect. Een manier waarmee je overtollige kilo’s vet voorgoed vaarwel zegt. Een methode die voorkomt dat je na een crash weer terug bij af bent. Hoe je dit doet?

Nou dat is puur een kwestie van de eerste kilo’s vet verbranden terwijl je tegelijkertijd het VERTROUWEN herstelt dat het eraf blijft.

Hoe je de eerste kilo’s verliest en aan vertrouwen wint

Als je het mij vraagt, voldoet elk succesvol dieet, plan of methode aan 2 voorwaarden:

1. gewichtsverlies zonder daar lang op te hoeven wachten. Dit geeft je nl. nieuwe hoop en houdt je motivatie op peil.
2. vanaf dag 1 helpt het plan je vertrouwen in jezelf te herstellen.

Want jouw vertrouwen heeft een knauw opgelopen… toch? Eerdere dieetpogingen liepen namelijk op niets uit. Ja OK, je viel wel af…, maar het kwam er ook zo weer aan. Weet je, dit komt omdat hoe langer je jezelf op rantsoen zet, des te vaker verleidingen het van je wilskracht winnen.

Jouw vetverbranding ontvlammen

Goed.Voorwaarde 1 is dus dat je de eerste kilo’s weet kwijt te raken. Dit is niet moeilijk. Dit bereik je door het volgen van een strikt voedingsplan. Eén die jouw vetverbranding ontsteekt zodat je los komt van de grond.

Rotsvast vertrouwen in de goede afloop

Dan vers 2. Inzicht in jezelf krijgen. Begrijpen waarom je heen en weer slingert tussen “goede gewoontes” en “losgaan”.

Plus: eindelijk een heldere en ondubbelzinnige uitleg krijgen over welke voeding optimaal is voor jouw gezondheid.

Dat is echt alles wat je nodig hebt voor nieuw vertrouwen in een goede afloop. Dat je dit keer wel slank wordt én dat weet te blijven.

Ja en vers 2 klinkt makkelijk. Je struikelt er alleen over omdat er geen plan is waarmee je nu precies dit krijgt:

 1. De juiste voeding, in de juiste combinaties en op de juiste tijdstippen
 2. Smakelijk eten omdat je anders je hoofdhonger niet stilt
 3. Eenvoudige oefeningen voor inzicht in je eigen gedrag
 4. Praktische tips waarmee je gezond leven in een druk leven inpast en tijd bespaart.

Wat nu als ik je zeg dat er een plan is wat je dit en meer geeft. Een plan waarmee jij die eeuwige strijdbijl begraaft. Zodat ook jij eetbuien de bons geeft, slank wordt en aan het jojo-effect ontsnapt?

“Interessant. Maar wie ben jij eigenlijk?”

Meer over Alex Greve

Mijn naam is Alex Greve en ik ben leefstijlcoach. Ik help mensen dankzij de combinatie van voedingskennis en psychologie ongezonde leefgewoonten te doorbreken.

Ik ben onder andere schrijver van de boeken “Vergeet het dieet” (ISBN: 90389 0777x) en “Honger Naar Meer” (ISBN: 9789081207218). Ik geef workshops, 1-op-1 consults en spreek voor bedrijven via de SpeakersAcademy.

Mijn Eetbui Omsingel methode, Eetbui Smoor Methode en de oefeningen SLIM, TONE en TRIM zijn allemaal geïnspireerd op mijn studie Psychologie (Universiteit Leiden) en NLP. Ik ben Master Practitioner in NLP, mijn docenten waren Anné Linden van het ‘New York Training Institute of NLP’ en Eric Schneider van ‘Arcturus’ in België.

Naast psycholoog ben ik voedingsdeskundige. Soms denk ik wel eens: ik moet mezelf voedingspsycholoog gaan noemen. Wat vind jij eigenlijk van die titel? Ik weet niet of het wel zo lekker klinkt, maar het geeft wel goed aan waar ik voor sta:

“ongezonde gewoonten doorbreek je alleen door het optimale dieet én de mens te doorgronden.”

Hoe dan ook, ik heb mij bijzonder verdiept in de heilzame effecten van het paleo-dieet, ook wel het jager-verzamelaar, holbewoner of oer-dieet genoemd. Van het paleo-dieet heb je vast al eens eerder gehoord. Maar niet met elk paleo-dieet ben je immuun voor het jojo-effect. Tijd daarom voor methode 2: doorstoten naar jouw ideale gewicht.

Doorstoten naar jouw ideale gewicht

Het paleo-dieet is de inspiratiebron van veel “hits” in de dieetwereld zoals het Atkins dieet, Dr. Frank dieet en andere eiwitdiëten.

Er is gigantisch veel bewijs voor de positieve invloed van het paleo dieet! Wat blijkt namelijk: het is echt super gezond voor je als je geplaagd wordt door ‘aandoeningen’ als:

 • Overgewicht
 • Hoog cholesterol
 • Hoge bloeddruk
 • Auto-immuunziekten zoals astma, psoriasis
 • Voedingsallergieën
 • Darmklachten (Prikkelbare darm)
 • Coeliakie
 • Crohn’s en Colitis Ulcerosa
 • Diabetes
 • Candidiasis en andere chronische infecties
 • en meer…

Bewijs voor deze positieve effecten van het paleo dieet vind je in gerespecteerde wetenschappelijk tijdschriften als:

 • Lancet
 • European Journal of Clinical Nutrition
 • Hypertension
 • Nutrition Research Reviews
 • Diabetes Metabolism Research and Reviews
 • Medical Science Monitor

en van eigen bodem:

 • Nederlands Tijdschrift Voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde
 • Netherlands Journal of Medicine

Nu heb ik zelf ontdekt dat het paleo dieet ook bij eetbuien de helpende hand biedt! Alleen: je moet leren omgaan met koolhydraten. Geef je jezelf namelijk te weinig koolhydraten, dan werkt dat eetbuien in de hand. Geef je jezelf teveel koolhydraten, dan wordt je suikerspiegel instabiel, wat ook weer eetbuien in de hand werkt. Wat me weer doet denken aan diëten als Atkins en Dr. Frank:

Mijn kritiek op populaire paleo-diëten

Ik geef toe, de diëten als Dr. Frank, Atkins en South Beach helpen je even af te vallen. Maar ik vraag je dit. Bieden deze diëten je ook:

 • inzicht in het ontstaan van eetbuien ?
 • een oplossing voor eetbuien ?
 • een ontsnappingsroute voor het jojo-effect?
tick

“Ik heb me niet gewogen voor ik begon (struisvogel) en de reden dat ik wilde afvallen was omdat mijn werkbroek niet meer dicht kon. Na slechts één week(!) paste ik hem al weer en nu na 4 weken slobbert ie gewoon, dus ik vermoed dat ik wel een kilo of 8 kwijt ben. Maat 38 is prima toch?”

Jeichien

Dat bedoel ik. En geef de dieet-industrie eens ongelijk! Stel nou dat ze je echt bevrijden uit de achtbaan van het jojo-effect. Dan is er geen vraag meer naar vervolgboeken, kuren of wat dan ook.

Wat dat betreft vind ik de dieet-industrie net zo slecht als de pillenfabrikanten: je afhankelijk maken van hun producten…JA GRAAG…. je een échte oplossing … “ho maar!”.

Zo vind je in het Dr. Frank dieet nauwelijks koolhydraten. Hierdoor wordt je slap. Je krijgt dan een onweerstaanbare drang naar zoet. Atkins is daarin nog extremer, ik raad je Atkins daarom zelfs af! Het kan zelfs schadelijk zijn voor jouw gezondheid.

South Beach is al beter, maar niet ideaal in ons klimaat. Bedenk jezelf goed dat South Beach is ontstaan in Florida. In de Lage Landen heb je nu eenmaal sommige voedingsstoffen harder nodig dan in zonnigere bestemmingen!

Koolhydraten zijn de sleutel

Hoog tijd daarom voor een volstrekt nieuw voedingsplan. Eén die de goede eigenschappen van het paleo dieet combineert met het eten van de juiste koolhydraten, in de juiste combinaties, op de juiste tijdstippen. Zodat jouw suikerspiegel stabiel blijft. En…: zodat eetbuien en het jojo-effect buiten de deur blijven.

Een plan met aandacht voor de mentale aspecten van blijvend gewichtsverlies. Zodat je niet weer in de val trapt. Wat ik met de val bedoel? Nou ik denk dat je vast wel ervaring hebt met het schuld-complex. Of met het alles-of-niets denken misschien?

Afvallen als in een 3-traps raket

Om vele kilo’s vet te verliezen EN die eraf tehouden, kun je het best mijn 3-fasen dieet volgen. Ik noem het ook wel gekscherend de 3-traps raket van gewichtsverlies. Het kent deze fasen:

 • Stap 1 : Jouw Vetverbranding ontvlammen om je een “lift” te geven.
 • Stap 2 : Overschakelen op een probleemloze verbranding van koolhydraten zodat je ontsnapt aan de zwaartekracht. Je stuurt eetbuien de laan uit en voorkomt het jojo-effect
 • Stap 3 : Nu je jouw streefgewicht hebt bereikt, doe je leefstijl aanpassingen om moeiteloos slank te blijven én jezelf af en toe wat uitstapjes te kunnen permitteren.

Want zeg nu zelf, kreeg de zwaartekracht bij andere diëten niet vroeg of laat weer vat op je? Brachten deze onhoudbare eetbuien je niet weer terug op aarde en weer terug bij af?

Deze 3-trapsraket, inclusief het anti-eetbuien voedingsplan, vind je in het ZelfSlank Plan.

Kilo’s vet stapsgewijs vaarwel zeggen

tick

“Ik ben zeer enthousiast! Tijdens deze paar maanden, dat ik het plan toepas zag ik mijn gewicht dalen van 94 naar 84. En ik ga er absoluut mee door. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik me veel moet ontzeggen. Integendeel. Het eten is een feest. Overdreven? Helemaal niet. Ik ben erg dankbaar dat ik hiermee ben begonnen.”

Cindy

De meest gestelde vraag na het volgen van een koolhydraatarm dieet is deze: “Wat eet ik nadat ik het voedingsplan heb gevolgd? Kan ik gewoon weer doorgaan met mijn oude eetpatroon?”

Mijn antwoord was altijd dat je tot Sint Juttemis het koolhydraatarme dieet moet volgen, wil je het overgewicht eraf houden. Wat zat ik ernaast!

Niemand houdt het koolhydraatarme dieet op de lange termijn vol! Vroeg of laat komen eetbuien dan om de hoek kijken.

Het is belangrijk op het juiste moment te wisselen tussen een koolhydraatarm en een koolhydraatrijk voedingsplan. (en weer terug naar koolhydraatarm).

Wanneer en hoe je dat overschakelen tussen koolhydraatrijk en koolhydraat arm voedingsplan doet leg ik je haarfijn uit in het ZelfSlank Plan.

Het ZelfSlank Plan

Het ZelfSlank Plan

Het ZelfSlank Plan bestaat uit maar liefst 14 onderdelen. Dat het werkt tegen overtollige pondjes en eetbuien beaamt vrijwel iedere deelnemer.

De 14 (!) ingrediënten van ZelfSlank

menuplanner
ZelfSlank Menuplanner (als placemat)

1. ZelfSlank Menu Planner (als placemat):
Een handige placemat (of voor aan de muur) in A3 formaat. Het geeft een weekoverzicht en handige sleuven waarin je de ZelfSlank Receptkaarten kunt plaatsen. Je plant op die manier jouw week vooruit. Dit heeft een aantal voordelen:

 • het geeft rust (je vraagt jezelf niet langer af wat nu weer te moeten eten)
 • het bespaart je tijd (een boodschappenlijst is zo opgesteld)
 • het wordt makkelijker om andere gezinsleden te betrekken bij het voedingsplan (meer ondersteuning thuis voor jouw nieuwe leefstijl!).
 • het is leuk om te doen!
receptkaarten

Set van 40 Receptkaarten

2. Een set van 40 ZelfSlank Receptkaarten
Een combinatie van ontbijt, lunch en diner recepten die op handige kaarten van dik stevig papier zijn uitgeprint. Deze receptkaarten gebruik je in combinatie met de ZelfSlank Menu Planner. Ze besparen je veel hoofdbrekens. De zorgen over “wat nu weer te eten?” zijn verleden tijd.

weekmenu's

Weekmenu’s (in totaal 12: 6 “normale” + 6 vegetarische)

3. De ZelfSlank Weekmenu’s (op papier in het Totaal Programma, anders digitaal): 6 volle weken met candida-proof seizoensgebonden recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch.

zelfslank richtlijnen

ZelfSlank Richtlijnen

4. De ZelfSlank Richtlijnen (papieren brochure):
Aan de basis van het ZelfSlank Plan staat deze handleiding. Het bevat de dieetadviezen die je nodig hebt om zonder problemen (zonder vermoeidheid en zoetaanvallen) over te schakelen op het vetverslindende ZelfSlank Voedingsplan.

Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens stap 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen.

De onderdelen 1 t/m 4 ontvang je binnen 3 werkdagen met de gewone post.

besliskaart

ZelfSlank Besliskaart

5. De ZelfSlank Besliskaart (in de papieren richtlijnen)
In de richtlijnen vindt je de ZelfSlank Besliskaart. Een handig overzicht waarin je ziet of bepaalde voeding jouw vetverbranding op gang brengt of juist op een lager pitje zet.

Het maakt ook duidelijk welke koolhydraten je wel kunt eten en welke je beter weg kunt laten. Geef aan de hand van deze richtlijnen moeiteloos je eigen draai aan het ZelfSlank Plan, mocht je van de gegeven weekmenu’s af willen wijken.


weekmenu's

Weekmenu’s (in totaal 12: 6 “normale” + 6 vegetarische)

6. De ZelfSlank Weekmenu’s (digitaal en seizoensgebonden)

6 volle weken met “oerdegelijke” voorbeeldrecepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan je 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch.

Dit voedingsplan geeft rust want je weet precies wat je gaat eten. Je hoeft zelf niet meer uit te vogelen hoe en wat. Deze ontvang je als PDF. Hierdoor blijft het ZelfSlank Plan betaalbaar voor iedere portemonnee.

recept recept recept recept recept

(Voorbeeld-gerechten uit het ZelfSlank Voedingsplan, klik voor een vergroting)

5 Voordelen van Seizoensvoeding

De ZelfSlank weekmenu’s zijn seizoensgebonden. Dat betekent dat elke maand het voedingsplan verandert, omdat er elke maand nieuwe voedingsmiddelen in seizoen zijn. Zo geniet je met het ZelfSlank van de volgende voordelen:

het is goedkoper. Want wat in mei in het seizoen is is vaak in de aanbieding!

het is veel gezonder (verser en lokaler kan niet)

ook gemakkelijker want: het is gewoon verkrijgbaar in de lokale supermarkt

beter voor het milieu (het reist niet de hele wereld over)

en niet in de laatste plaats: het smaakt beter!

7. ZelfSlank Online Menuplanner met persoonlijk boodschappenlijstje.Met gepaste trots presenteer ik een praktische tool die je nergens anders vindt. Zie de video hierboven voor een korte demonstratie.

Zoals je ziet, stel je aan de hand van deze online menuplanner een persoonlijk boodschappenlijstje samen. Dit bespaart je veel hoofdbrekens, tijd én geld (je koopt in grotere hoeveelheden en kunt beter op aanbiedingen van de buurtsuper inspelen). Bovendien geeft het rust. De vraag: “Wat moet ik nu weer eten?” is er niet langer bij!

Bij de Menuplanner kun je met de “schakelaar” rechts bovenin aangeven of je alleen de praktische ontbijtjes & lunches wilt zien, of alle. En je geeft aan of je alle recepten wilt zien, of alleen de vegetarische.

In het resultaat-scherm zie je precies welk voedingsmiddel in welk recept voorkomt. En je leest precies hoe het klaarmaakt. Even uitprinten of naar je mobiel e-mailen en klaar.

8. Persoonlijk Voedingsplan: houdt rekening met jouw allergieën, intoleranties & smaak In het scherm geef je aan wat jouw allergieën of intoleranties zijn. Of wat je gewoon niet lekker vindt. Vervolgens vind je in de Menuplanner alleen nog recepten die vrij zijn van jouw allergenen!

Hiermee zet je het voedingsplan helemaal naar je hand. Het maakt van het ZelfSlank Plan een hypo-allergeen dieet. Waardoor de kans nog groter is dat je het volhoudt (klik de video om te zien hoe het in de praktijk werkt:)

weekmenu's

Stap 1, 2, en 3 van het ZelfSlank Voedingsplan: gewichtsverlies zonder eetbuien

9. Video-begeleiding bij methode 1, 2 en 3

Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens stap 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen.
Je wisselt tussen de methoden namelijk van samenstelling van je maaltijden. Dit doe je om jouw vetverbranding volledig te ontvlammen en precies op het goede moment te wisselen tussen koolhydraatarm en koolhydraatrijke voeding, zodat eetbuien geen vat op je krijgen.

weekmenu's

De booster van het ZelfSlank Voedingsplan: ontsteekt je vetverbranding in de eerste 4 dagen

10. Video-begeleiding bij de “booster”
Je kunt voordat je aan methode 1 van ZelfSlank begint de “booster” doen. De booster geeft jouw vetverbranding een extra impuls wanneer je het vooraf laat gaan aan methode 1 van ZelfSlank.

Het bevat een kort menu van 4 dagen die je een steun in de rug geven om van de eerste kilo’s te worden verlost. Let op: het is GEEN vastenkuur en ook geen eiwitdieet.

sdd

Vergeet het dieet met de technieken: SLIM, TONE en TRIM

11. “Vergeet het dieet”

Een e-boek voor de broodnodige mentale ondersteuning, aangezien je jouw leefstijl radicaal zal omgooien. Aan de hand van dit boek en de oefeningen (SLIM, TONE en TRIM) krijg je meer controle over jouw eetgewoonten.

Ik zeg altijd dat snoepbuien voorkomen voor 80% een kwestie is van de juiste koolhydraten eten, in de juiste combinaties en op de juiste tijdstippen.

De overige 20%, het mentale stuk, komt in dit boek aan bod.

sdd

Vergeet het dieet als luisterboek

12. Het luisterboek “Vergeet het dieet”

Voor wanneer jij liever niet van het scherm leest of mijn boek niet wilt uitprinten. Ik lees Vergeet het dieet aan je voor!

Luister het af op jouw computer, MP3 speler (bijv. de iPod of iPhone). Handig tijdens het reizen naar werk of bijvoorbeeld het sporten.

Het is dan alsof ik je als jouw persoonlijke coach toefluister en motiveer. Wanneer je wilt, dus ook op de momenten dat het tegenzit!

forum

het Deelnemersforum

13. Het deelnemersforum

Je krijgt ook direct toegang tot het deelnemersforum. Niemand behalve andere deelnemers kunnen dit inzien. Wel zo prettig, wetende dat wat je opschrijft alleen door “maatjes” wordt gelezen.

assertiviteit

Wekelijkse coachingtips zoals de Eetbui Smoor Methode en Eetbui Omsingel Methode

14. Wekelijkse Motivatievideo’s (in totaal 15 stuks)

Het ZelfSlank Plan is opgedeeld in 6 modules. Je ontvangt met elke module een nieuw weekmenu en meerdere coachingtips van mijn hand:

Onderwerpen zijn onder andere:

 • Het dieet van super-fitte en gezonde volkeren
 • De vetverbranding “booster” uitgelegd
 • Hoe je koolhydraten eet en hoe vooral niet!
 • Stress te lijf gaan
 • De enige techniek waarmee je eetbuien definitief stopt

Aan de hand van dit ZelfSlank Plan begeleid ik je naar een slanker gewicht zonder eetbuien dankzij o.a.:

 • Hoe je jezelf verlost van deprimerende gedachten als “het-lukt-me-toch-niet”. Dit dankzij methode 1 van het ZelfSlank Plan: bizar hoe je buik rond eten en toch vet verbranden hand in hand gaan
 • Alleen de afwisseleing tussen een koolhydraatarm én koolhydraatrijk dieet zet je vetverbranding in de 5e versnelling, verzadigt en houdt eetbuien buiten de deur.
 • Behaal een klinkende overwinning op vetzucht dankzij 2 smakelijke etenswaren die “vaste klanten” in je eetpatroon moeten worden.
 • Waarom de angst voor goede koolhydraten (je zou er dikker van worden) ongegrond is.
 • Wat de inwoners van Okinawa en verborgen valleien in landen als Ecuador, Pakistan en Georgië ons Lagelanders kunnen leren over een leven lang slank zijn, kcal./bulk ratio’s en bijzonder grote porties eten.
 • Hoe het mogelijk is dat jouw bloedsuikerspiegel instabiel wordt door de consumptie van teveel eiwitten. Hint: eiwitten zorgen voor een piek in insuline.
 • Waarom eiwitdiëten verzurend zijn voor het lichaam en het eten van grote hoeveelheden groenten dit NIET kunnen compenseren
 • Van alle schransbuien is er 1 toegestaan omdat deze miraculeus genoeg jouw vetverbranding juist oppookt. En ik heb het hier NIET over een eetbui van sla of andere bladgroenten.
 • Hoe eiwit diëten je hersenen beroven van de meest belangrijke voedingstof: glucose! Helder denken lukt op zo’n dieet bijna niet.
 • Waarom je op eiwitarme voedingsplannen je eerder het risico loopt te mager te worden dan te dik.
 • Mijn eerste hulp bij hongergevoel (de truc is te gaan voor een zo klein mogelijke kcal. / bulk ratio.)
 • De verrassende en definitieve gids over koolhydraten: welke koolhydraten je MOET eten om jouw vetverbranding in de 5e versnelling te zetten. Hier gaan de “traditionele” paleo-diëten in de fout!
 • Handige recepten voor onderweg. Als je bijvoorbeeld op je werk of op school niet in de keuken kan staan en toch dit plan wil volgen.
 • Videotips voor het besparen van tijd met dit plan. (Dankzij persoonlijke boodschappenlijstjes en het “1x snij & kook-systeem”)
 • Assertiviteit: wat je tegen bijvoorbeeld een gastvrouw / gastheer zegt zonder beledigend te zijn
 • Uitleg en recepten voor de ZelfSlank “booster”. Niet verplicht om te doen. Aan te raden om eens schoon schip te maken plus vetverbrandende hormonen te stimuleren. Geeft je extra gewichtsverlies in de eerste paar weken.
 • Oefeningen die het schuldcomplex doorbreken. Schuld is de voornaamste emotie die eetbuien in stand houdt. Doorbreek het en je houdt de verloren kilo’s eraf.
 • De enige echte mentale techniek die eetbuien op de lange termijn in de kiem smoort.
 • Een ademhalingsoefening die direct onthaast en ontspant. Doe dagelijks deze 10 minuten durende ademhalingsoefening en ervaar hoe je dit direct rust en helderheid van denken geeft.
 • Mijn verhaal en uitleg over het meest optimale dieet voor de mens.
 • Hoe de “bewust zondigen-techniek” een verrassende oplossing is voor het doorbreken van eetbuien
tick

“Wat ben ik blij, er is 6 kilo af! Maar ik ben nog gelukkiger nu blijkt dat mijn suiker naar zes is gedaald. Ik ga gewoon door! Hartelijk dank voor de goede begeleiding.”

Hetty

Omdat je met het ZelfSlank Plan 3 fasen doorloopt, krijg je op elk moment precies die voeding en begeleiding die je nodig hebt. Aan het begin van het plan gaat het vooral om de eerste kilo’s kwijtspelen. Later gaat het vooral om de nieuwe leefstijl volhouden en inpassen.

Kortom, met het ZelfSlank Plan heb je een effectief middel om eetbuien te stoppen, op je ideale gewicht te komen en te ontsnappen aan het jojo-effect. En daarin zijn al meer dan 900 mensen je voorgegaan:

Ervaringen met het ZelfSlank Plan

Lees hieronder een aantal voorbeelden van reacties van klanten die je voorgingen.

kiyohKlanten van BodyWatch beoordelen mijn plan via Kiyoh.nl. Dit om ervoor te zorgen dat alle informatie transparant is en beoordelingen echt zijn. Kiyoh is een onafhankelijke partij die ervoor zorgt dat aanbieders zoals ik met eerlijke en echte reacties naar buiten komen. Wees dus gerust, deze reacties zijn gecontroleerd op waarheid.

Kiyoh reactie

Kiyoh reactie

Om niet alleen de loftrompet af te steken over mijn eigen Plan: ik krijg geregeld opbouwende kritiek op het plan. Ik verbeter het programma dan ook waar ik kan, zie bijvoorbeeld deze recente reactie:

Kiyoh reactie

Ook ontvang ik veel reacties via mijn blog op www.bodywatch.nl, hier een voorbeeld:
Blog reactie

tick

“Goed dat het een compleet pakket is en ik het idee heb dat het een gezond plan is en het is goed vol te houden. Geen poeha, goed te bereiden recepten. Ik ben inmiddels de 8 kilo die ik aangekomen was weer kwijt en daar voel ik mij prima bij. meer hoeft van mij niet.”

Greta

tick

“Het is schitterend zoals het gemaakt is en het werkt echt! Het stimuleert je enorm om iedere dag wat anders en lekker te eten en je valt er toch van af. Het is makkelijk vol te houden op deze manier..het is goed zoals het nu eruit ziet.”

Petra, Rijswijk

tick

“Ja, ik zou het Programma absoluut aan anderen aanraden. Toen ik voor het eerst de menu’s zag dacht ik; zou dat wel genoeg zijn? Hou je geen honger als je geen brood meer eet? Nou, tot mijn verbazing hou je honger als je WEL brood eet!”

Anka

tick

“Ik vind het een prachtig plan. Ik heb in mijn leven werkelijk ALLE diëten af afslankmethoden geprobeerd, maar door het vele jojo’en heeft mijn lichaam geen zin meer. Nu te hoge cholesterol en bloeddruk. Maar wat een verademing, dat programma van u!! Dat ik door NLP methode mezelf kan veranderen, dat ik WERKELIJK geen behoefte aan chocola meer heb! En dat ik daar dan blij bij blijf!! Heerlijk.”

Marieke

recept recept recept recept recept

(Voorbeeld-gerechten uit het ZelfSlank Voedingsplan, klik voor een vergroting)

Het ZelfSlank Plan in de praktijk

Een dieet of plan kan je nog zoveel vertellen, maar uiteindelijk moet je het zelf in de praktijk brengen. En je hebt het vast druk met van alles en nog wat: je gezinsleven, je werk, je familie, huishouden, noem maar op!

Daarom bied ik je nu een aantal extra’s bij dit plan om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Om je te helpen dit plan te volgen ondanks jouw drukke agenda:

Extra’s bij Plan (praktisch en succes gegarandeerd)

sdd

Praktische ontbijtjes en lunches voor onderweg

Extra I: Praktische alternatieven voor ontbijt & lunch Extra recepten voor ontbijt & lunch voor als je weinig tijd hebt, veel onderweg bent of tussen de middag niet in staat bent om voor jezelf te koken.

Ter waarde van: €19,-
Nu: inclusief


sdd

De schakelaar in de Menuplanner staat standaard op de gemakkelijke ontbijtjes & lunches ingesteld

Deze praktische ontbijtjes & lunches vind je ook terug in de MenuPlanner. Die kun je aan de hand van de “switch” ook uitzetten, maar ik ga ervan uit dat je het gemak op prijs stelt.


sdd

Als extra ook vegetarische weekmenu’s

Extra II: Compleet vegetarisch weekmenu bij elk ‘normaal’ weekmenu
Voor als je vegetariër bent of daarmee wilt experimenteren. Door deze extra verdubbelt het aantal recepten dat je met het ZelfSlank Plan ontvangt.

Deze vegetarische recepten zijn ook seizoensgebonden, dus speuren naar exotische ingrediënten is er niet meer bij. Je vindt gewoon alles in de buurtsuper.

Ter waarde van: €29,-
Nu: inclusief

sdd

Glutenvrije marinades, sausjes en dressings

Extra III: Glutenvrije marinades, sausjes en dressings
Ook als je prima gluten kunt verdragen zijn dit supergezonde receptjes die elke salade glans geven. Dankzij deze extra verorber je met meer plezier salades, groenten- en andere schotels. Ook kinderen waarderen deze recepten zeer!

Ter waarde van: €24,-
Nu: inclusief

sdd

Laat je inspireren door te luisteren naar 12 “anti-eetbuien” coachingsessies

Extra IV: Audio-opnamen van “anti-eetbuien” coachingsessies
Ik heb in totaal 12 (!) vrijwilligers bereid gevonden om zich door mij te laten coachen op het vlak van eetbuien. Ik gaf ze ieder 30 minuten van mijn tijd. De deelnemers waren zo enthousiast dat ze het goed vonden dat ik de opname van deze sessies met je zou delen. Herken jezelf in anderen en laat je inspireren door de aanwijzingen die ik hen gaf!

–> Ideaal voor in de trein of auto naar je werk. Of luister ernaar tijdens een wandeling <–

Ter waarde van: €29,-
Nu: inclusief

sdd

Persoonlijke 1-op-1 coaching via de e-mail

Extra V: Persoonlijke 1-op-1 coaching
Ik ken geen ander afslankprogramma dat je persoonlijke coaching biedt. Toch vind ik het belangrijk om beschikbaar te zijn als je vragen hebt. Ik doe mijn best om je zoveel mogelijk bij te staan, zodat je slaagt om voor eens en altijd op je streefgewicht te komen. Om die reden geef ik je persoonlijke 1 op 1 e-mail coaching. Natuurlijk moet ik mijn aandacht verdelen onder mijn klanten, maar je mag binnen 3 dagen antwoord verwachten.

handdrawn

Let op: uitsluitend voor de eerste 10 klanten die gebruik maken van de aanbieding voor vrijdag 10 mei , want het ontbreekt mij gewoonweg aan de tijd om meer dan 10 mensen tegelijkertijd te ondersteunen.

Ter waarde van: €99,-
Nu: inclusief

SUPERBONUS, zolang de voorraad strekt

De papieren versie van het ZelfSlank Voedingsplan. Deze is normaal gesproken niet inbegrepen in deze prijs.

Als tijdelijke aanbieding echter ontvang je voor €8,- extra deze papieren versie. Dit als vervanging van de papieren richtlijnen, menuplanner en receptkaarten, die tijdelijk uit voorraad zijn. Daarna wordt de papieren versie een apart onderdeel van het ZelfSlank Plan, tegen een meerprijs van €40,-.

weekmenus

ZelfSlank Papieren weekmenu’s, nu voor slechts €8,- meer!

Wat kost het onnodig ge-jojo met je gewicht je eigenlijk?

Afgezien van de teleurstelling, voel je het regelmatig jojoën met je gewicht ook in je portemonnee. Je hebt misschien eerder dieetboeken gekocht. En misschien ook het vervolgboek van dat zelfde dieet! Misschien heb je een duur fitnessabonnement aangeschaft, of  aan de Weight Watchers of iets dergelijks meegedaan. Of misschien heb je wel eens dieetsupplementen uitgeprobeerd?

Ook heb je misschien kleding in diverse maten moeten kopen dankzij het jojoën!

Kortom je hebt er veel geld aan uitgegeven. Op zijn minst honderden euro’s.

En stel je nu eens voor wat al dat snoepen of snacken je nú kost. Je staat er niet graag bij stil. Het is een optelsom die je liever niet maakt. Want het confronteert je met je “slechte” gewoonten. Maar geloof me, binnen een half jaar geef je zo nog eens honderden euro’s uit aan (overmatig) eten.

Dit geld spaar je uit als je nu met het ZelfSlank Plan aan de slag gaat.

ZelfSlank Aanbieding

zelfslank plan

Het ZelfSlank Plan in de aanbieding

 • ZelfSlank Richtlijnen (papier)
 • ZelfSlank Voedingsplan 6 Weekmenu’s (papier)
 • Vergeet Het Dieet (papier)
 • ZelfSlank Voedingsplan
 • Begeleiding Trap I, Trap II en Trap III
 • Vergeet Het Dieet (audio & e-boek)
 • ZelfSlank Forum
 • Wekelijkse videocoaching
€69,-
Online Menuplanner €29,-
Persoonlijke Boodschappenlijst €19,-
“Jouw Smaak” Module €19,-
Extra I: Praktische ontbijt & lunches €9,-
Extra II: Vegetarische weekmenu’s €9,-
Extra III: Glutenvrije dressings €9,-
Extra IV: Audio-opnamen van “anti-eetbuien” coaching-sessies €99,-
Extra V: Persoonlijke 1-op-1 coaching €19,-
  van €281,-
voor:
Normale prijs €97,-
Aanbiedingsprijs €39,-

Garantie: Kilo’s Kwijt Zonder Terugval

Ik zeg er wel alvast bij dat het ZelfSlank Plan niet voor jou geschikt is als:

 • je blijft volharden en geloven dat koolhydraatarm en eiwitrijk DE weg is naar slank worden en blijven
 • je denkt dat het jojo-effect voor de volle 100% je eigen schuld is.
  De waarheid is dat koolhydraten (of een tekort daaraan) voor 80% snoepbuien aanstuurt.
 • je vindt dat je op eigen houtje het jojo-effect moet zien te doorbreken, zonder hulp van een coach of een plan (Heb je al ervaren hoe lastig het is om dit te doen?)
 • je op zoek bent naar pillen en/of supplementen die het voor je gaan doen (De anti-eetbui & anti-jojo-effect pil moet geloof ik nog worden uitgevonden!)

Wanneer je met het ZelfSlank Plan aan de slag wilt, gooi je het over een compleet andere boeg. Zodra je dat doet, steek ik ook voor jou mijn nek uit.

Want werkt het plan niet voor jou? Dan stort ik het betaalde bedrag terug op je rekening. Ik weet dat er altijd mensen blijven die hier misbruik van maken. Maar tot nu toe is mijn vertrouwen niet beschaamd.

Het risico neem ik dus geheel op me. Ik haal alles uit de kast om jou te helpen blijvend slank te worden. Maar als het ZelfSlank Plan de belofte niet waar maakt, dan is dat jammer voor mij. Jij hebt alleen te winnen (en kilo’s te verliezen).

LET OP: 2 Garantievoorwaarden

tick

“Het is erg duidelijk te volgen, voornamelijk omdat we niet alles tegelijk krijgen. Ik doe niet alles volgens de menu’s, maar doe het een beetje op mijn manier. De prijs is goed zo. Verder zou ik er niets aan willen verbeteren. Leuk is het om een gezicht te zien achter het plan!”

Lydia, Haarlem

Voorwaarde #1: Doorloop op zijn minst alle 6 modules van het plan. Het is “fair” als je me de kans geeft de 3-stappen van het ZelfSlank Plan hun werk te laten doen. Als je na 3 weken al opgeeft, kan ik het ook niet helpen. En als iets me frustreert dan zijn het mensen die het niet de kans geven die het verdient. Maar ik ga ervan uit dat jij dit niet bent. Ik ga ervan uit dat je wilt ervaren welke doorbraak het ZelfSlank Plan voor jou kan beteken.

Voorwaarde #2: Ik zit in een luxe-positie als het gaat om met wie ik mag werken. Wie ik ondersteun en wie niet. En ik werk uitsluitend met mensen met de juiste motivatie. Daarom, tijdens de bestelling geef je op wat jouw motivatie is om vanaf nu koste wat kost controle te nemen over je gewicht én gezondheid. Ik kan je de weg wijzen, maar je moet hem zelf willen bewandelen. Je kunt jouw motivatie doorgeven via het opmerkingen-veld in het bestelformulier.

De garantie zoals die hierboven staat afgebeeld vervalt als niet aan beide voorwaarden is voldaan.

Veelgestelde vragen over ZelfSlank

… en wil niet weer worden teleurgesteld.

Elke poging, of dit nu strandt in teleurstelling of niet, is weer een stapje verder komen. Elke poging die mislukt biedt de mogelijkheid om te leren. En wat hebben eerdere teleurstellingen u geleerd over wat een plan je moet bieden?

Hoe dan ook:
Neem het jezelf nooit kwalijk dat je het opnieuw probeert. Neem het jezelf nooit kwalijk wanneer je het over een andere boeg gooit! En neem je dan ook voor dit ook niet te doen zodra je besluit met dit plan aan de slag te gaan.

..en dat hoeft ook niet. In het ZelfSlank Plan praat ik over het 1x kook-en-snij systeem, om je veel moeite en tijd te besparen. Daarnaast zijn een hoop recepten in het ZelfSlank Plan binnen een tijdsbestek van 20 minuten te bereiden. Tijdens de “booster” Trap 2 en Trap 3 zul je trouwens merken dat je nagenoeg géén tijd in de keuken doorbrengt!

1. Het plan geeft eetbuien de bons. Eetbuien die het bij andere diëten altijd vroeg of laat voor je verstieren.

2. Omdat je koolhydraten mag (moet) eten, zal je geen snoepbuien krijgen. En dus ook geen jojo-effect

3. Dankzij slim koolhydraten te beperken en weer toe te voegen heb je meer dan voldoende energie om actief te zijn, wat je gewichtsverlies ten goede komt.

4. Je zult verzadigd raken én toch vetverbranden. Verzadiging en vetverbanding gaan namelijk hand in hand.

….lactose / gluten / zuivel / knoflook / uien en nog veel meer, is het plan dan wel voor mij geschikt?

Het plan bevat geen gluten, lactose en veel andere allergenen die je wel in bewerkte producten zou vinden. Je kunt overige allergenen gewoon weglaten, maar de meest voorkomende vindt je al sowieso niet in het plan.

…en waarom is dit plan niet gewoon in de winkel verkrijgbaar?

Het Internet leent zich uitstekend om onze producten aan te bieden, mede gezien het feit dat BodyWatch maar een klein bedrijf is. Wij beschikken gewoonweg niet over de mankracht en andere middelen om ook bijvoorbeeld de boekhandel te bedienen.

Wij realiseren ons heel goed dat sommige mensen (soms door schade en schande) huiverig zijn om via Internet te bestellen. Wij wijzen je er daarom graag op, dat onze werkwijze is gecertificeerd door Qshops. Het keurmerk geeft aan dat Qshops naar onze werkwijze heeft gekeken en zijn goedkeuring heeft afgegeven.

Tevens vindt afhandeling van de betalingen plaats door een onafhankelijke derde partij: PayPro genaamd. Dit betekent dat jouw betaalgegevens die je afgeeft tijdens bestelling, zoals jouw bankrekening, credit-card of wat dan ook, nooit in onze handen kan komen. Als je naar de winkelwagen gaat, dan vind je daar ook instructies voor een handmatige overboeking, als je dat liever hebt kun je ook zo bestellen.

Ook als de 6 weken voorbij zijn hou je voor de duur van 3 maanden toegang tot het Coachings programma. Dit is inclusief toegang tot alle voedingsplannen, de Menuplanner, persoonlijke boodschappenlijstjes, motivatietips, enzovoort.

Dus ook al begin je niet direct aan het programma gaat het niet verloren. Niets belet je overigens om de richtlijnen, de weekmenu’s, het luisterboek, de tips en al het andere te bewaren op je computer.

Je ontvangt direct een bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Ik meld je binnen 1 uur aan voor het ZelfSlank Plan, zodat je direct aan de slag kunt en kunt beginnen met de eerste trap. Let op: je krijgt binnen het uur direct toegang tot de ZelfSlank Plan website. Daar ontvang je elke week nieuwe recepten, motivatievideo’s, luisterboeken enzovoort. Er wordt dus niets fysiek verstuurd naar jouw huisadres.

betaalmiddelen

ZelfSlank (bedrijfsnaam: BodyWatch) is overigens gecertificeerd doorQshops: (klik het logo voor het certificaat)

Dus ontsteek je vetverbranding, geef eetbuien de bons en ontsnap aan de zwaartekracht van het jojo-effect zodat je nooit meer op dieet hoeft

Als het aankomt op jouw vetverbanding zeg ik: de fik erin en weg met die overtollige kilo’s!

recept recept recept

(Voorbeeld-gerechten uit het ZelfSlank Voedingsplan, klik voor een vergroting)

ZelfSlank Plan :
3 methoden in 1

zelfslank plan

€97,-
Nu:

€39,-

incl. BTW
& verzending

 • ZelfSlank Richtlijnen
 • ZelfSlank Voedingsplan 6 Weekmenu’s
 • Weekmenu Planner
 • Persoonlijk boodschappenlijstje
 • Online tool: Voedingsplan zonder allergenen
 • Uitleg van de ZelfSlank Booster
 • Voedingsplan voor de ZelfSlank Booster
 • Videobegeleiding bij de ZelfSlank Booster
 • Extra I: Praktische recept alternatieven voor onderweg, op school of werk
 • Extra II: ZelfSlank Voedingsplan Vegetarisch 6 Weekmenu’s
 • Extra III: Glutenvrije marinades, sausjes en dressings
 • Extra IV: Audio-opnamen van “anti-eetbuien” coachingsessies
 • Extra V: Persoonlijke 1-op-1 coaching
  (voor de eerste 10 deelnemers)

Status 17-1-2017: op voorraad

handdrawn

Ik heb de disclaimer en het privacy beleid gelezen. Ik begrijp dat ik vandaag onmiddelijke toegang krijg tot het ZelfSlank Plan en dat ik slechts éénmalig betaal en er geen terugkerende kosten zijn. Ik weet dat ik alleen een webbrowser en een Internet verbinding nodig heb om onmiddelijk toegang te krijgen tot het ZelfSlank Plan. Ik weet dat ik binnen 3 werkdagen de papieren versie (Menuplanner, Receptkaarten & Richtlijnen) ontvang. Ik geef geen andere mensen toegang tot mijn account en ik heb recht op een niet-goed-geld-terug garantie zolang ik mij aan de 2 garantievoorwaarden hou die hierboven staan beschreven.

LET OP: Het ZelfSlank Plan + Booster is uitsluitend een éénmalige aankoop. Je krijgt hierna geen rekeningen meer van ons. Voor welk plan je dus ook gaat… je betaalt slechts 1 KEER. Dus wees gerust, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fitnessclub wordt je geen abonnement of iets dergelijks aangeboden.

P.S. Als andere mensen zeggen: “Probeer je weer iets nieuws?”. Laat ze dan maar kletsen en denk stiekem bij jezelf: “Wacht maar. Ik spreek je over een dag of 18 nog wel. Dan ga je mij vragen hoe ik deze slankere taille tevoorschijn heb getoverd.”

P.S.2.: Als je nog twijfels hebt of vragen, gelieve dan hier je vraag achter te laten.