Twijfels?

Ik Wil Niet WEER Worden Teleurgesteld

Dat begrijp ik maar al te goed. U heeft waarschijnlijk al eerder diëten geprobeerd. Vandaar dat het belangrijk is om te weten waar eerdere afslankpogingen spaak liepen, of waar uw gezondheid ‘klappen’ op heeft gelopen..

Ik geloof niet dat het u heeft ontbroken aan wilskracht. Een sluimerend ongenoegen met een (dieet)regime is vele malen krachtiger dan wilskracht. Vroeg of laat wint ongenoegen het van uw wilskracht! En dan is het hek van de dam….

Ook denk ik niet dat het u aan discipline ontbreekt. We leven in drukke tijden. Onze carrières, gezin, families, vrienden vragen veel van ons. Een dieet dat daar geen rekening mee houdt zal altijd mislukken.

Ik Wil Zó Afvallen Dat Het Mijn Gezondheid Ten Goede Komt

Vandaar dat het ZelfSlank Plan zich richt op minder koolhdyraten. Minder koolhydraten zorgt voor minder schommelingen in uw bloedsuikerspiegel. Minder koolhydraten leidt tot een betere darmflora. Minder koolhydraten zorgen voor een efficiëntere vetverbranding.

Deze drie veranderingen zullen uw gezondheid drastisch verbeteren en u helpen om op uw ideale gewicht te komen en daar te blijven.

Profiteer Van Mijn Ervaringen

Ik heb in mijn leven meerdere keren geworsteld met overgewicht. Ik had altijd wel last van een 10-tal extra kilo’s. Het was ontzettend frustrerend dat ik die er niet afkreeg, welk dieet ik ook volgde en of ik nu aan sport deed of niet.

Mijn vader heeft diabetes type-2 ontwikkeld en ik loop dan ook een verhoogd risico om, als ik niet oplet, dezelfde kant op te gaan. Een jaar of twee terug werd ik geplaagd door ernstige darmklachten, wat uiteindelijk leidde tot een chronische infectie.

Mijn darmwand was door een teveel aan slechte koolhydraten zo kwetsbaar geworden, dat het ‘doorlaatbaar’ werd. Slechte bacteriën en schimmels vinden dan een weg naar de bloedbaan, wat allerlei gezondheidsklachten met zich meebrengt. Ook was ik vaak ontzettend moe.

Ik geloof persoonlijk dat medicijnen voornamelijk de symptomen bestrijden. Vandaar dat ik op zoek ging naar een methode, een leefstijl die mij weer gezond zou maken. Een leefstijl die ik vol kan houden en waarbij ik niet tegen alles ‘nee’ hoef te zeggen, nog steeds kan genieten, kan smullen. Ik vond die methode nergens en ben daarom deze zelf gaan ontwikkelen.

Nu, na twee jaar van vallen & opstaan ben ik eruit. Ik volg nu zelf een koolhydraatarm dieet en ik voel mij weer top, zelfs beter dan ooit! Ik heb géén last meer van mijn darmen, raakte mijn laatste overtollige kilo’s kwijt zonder er erg in te hebben. En ik geniet nog steeds van eten…

Dit is een levensstijl die ik volhoud, die nu bij mij hoort. Ik weet dat op deze manier een hoop welvaartsziekten geen vat op mij zullen krijgen.

Ik heb al mijn ervaringen gebundeld in het ZelfSlank Plan. Met dit plan heb ik reeds veel mensen geholpen door 1-op-1 coaching, workshops te geven, of ze gewoon zelf in aanraking te laten komen met dit plan. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen baat heeft bij een koolhydraatarm dieet! Met Het ZelfSlank Plan wil ik ook u daarmee helpen.

Ik deel daarom graag al mijn inzichten, zodat u ook die extra kilootjes kwijt kunt raken en energieker en gezonder door het leven gaat!

ZelfSlank Is Een Veilig koolhydraatarm Dieet

Omdat u een hogere vetverbranding krijgt, is het heel belangrijk om de verzuring te neutraliseren. Het ZelfSlank Plan legt de nadruk op voeding die ontzuurt (en ontslakt). U plukt de vruchten van een koolhydraatarm dieet, zonder de nadelen te ondervinden.

Ook helpt ZelfSlank u bij de praktische, dagelijkse invulling van uw dag met een koolhydraatarm dieet. U leert hoe u het makkeljk volhoudt en inpast in een druk leven.

Ik garandeer u dat u met het ZelfSlank Plan uw gewicht én gezondheid naar uw hand zet!